tel. 072 572 4925
Hasselaarsweg 18
1704 DW Heerhugowaard
info@kraamzorglangedijk.nl

Wat kun je van ons verwachten?

Kraamzorg Langedijk is in 2006  opgericht in samenwerking met verloskundige Joanna Kramer  van Het Geboortehuys. Een persoonlijke benadering staat voorop.

Alle kraamverzorgenden die via Kraamzorg Langedijk werken hebben een gedegen, professionele opleiding gevolgd en bieden kraamzorg van zeer hoge kwaliteit.                           De kraamverzorgende richt zich in het bijzonder op de zorg voor moeder en baby. Daarnaast neemt de kraamverzorgende de zorg voor de andere gezinsleden en zorg voor de dagelijkse huishouding op zich. Zo kun je samen met je gezin optimaal genieten van de kraamtijd.
Het takenpakket van de kraamverzorgende is afhankelijk van je eigen wensen. In overleg met de kraamverzorgende bepaal je wat haar taken zullen zijn. Verder zal de kraamverzorgende je ruimschoots voorzien van adviezen en tips omtrent de voeding en verzorging van je baby.         Je kunt met alle vragen over de bevalling en kraamtijd bij de kraamverzorgende terecht.          De kraamverzorgende zorgt ervoor dat je na afloop van de kraamtijd de verzorging van je kindje vol vertrouwen kunt voortzetten.

Voor vragen of aanmelding kun je ons bereiken tijdens werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur op telefoonnummer: 072- 5724925 of via mail info@kraamzorglangedijk.nl

Download hier de informatiefolder
Klik hier voor informatie in de Poolse taal 

Persoonlijk contact

Persoonlijke zorg en service staan bij ons hoog in het vaandel. Uit ervaring is gebleken dat het prettig is om met een vaste kraamverzorgende te maken te hebben. Daarom streven wij ernaar dat de zorg de gehele kraamperiode door dezelfde kraamverzorgende wordt gegeven. Er verandert immers al genoeg!
Rond de 30e week van de zwangerschap zal een medewerker van ons contact met je opnemen voor een intakegesprek. Tijdens dit huisbezoek bieden wij je de gelegenheid vragen te stellen en bespreken wij je wensen ten aanzien van de kraamzorg.